Beste, Om het oude jaar op een originele manier te eindigen, heb ik de eer om jullie uit te nodigen op dit unieke Soundhealing Concert.  Deze Soundhealing zal begeleid worden door Surya Maarten Adriaenssens, Sound-Therapist, Musician, Meditator en Co-founder van het Akasha Retreat Center.

Een soundhealing concert is een 'medicijn' voor lichaam, emoties en geest. De klanken trillen door elk aspect van ons wezen heen. Ze brengen ons zuivering en balans. De krachten van spiritliederen, boventoonzang, fluit, sjamaantrom, mondharp, klankschalen en gong brengen inspiratie en heling.

Hieronder enkele links waar je al eens kan proeven van de helende klanken op vorige concerten van Surya :
https://soundcloud.com/surya-magic/silence-concert-part-2-live
https://soundcloud.com/surya-magic/high-spirit
https://soundcloud.com/patrikniels/19-surya-solo-flute-benefiet-voor-standing-rock-3-dec-2016
https://soundcloud.com/surya-magic/channel-of-light
https://www.youtube.com/watch?v=iqW9iFyDmRI

De meeste gebruikte instrumenten vinden hun oorsprong in oude culturen waar het gebruikt werd - en wordt - als een sacraal middel om te verbinden met God. De liederen die klinken in een soundhealing concert zijn diep devotioneel en scheppen innerlijke ruimte om weer volledig te verbinden met de Bron in jezelf.

Datum : 
donderdag 26 december 2019 van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie : 
Bron Van Vreugde - Vrasenestraat 109 -
9100 NIEUWKERKEN-WAAS

Prijs : 20 Euro/per persoon

Als je wil deelnemen aan deze Soundhealing gelieve ons dan een mail te sturen naar werkhoven.isabelle@bindusoulcare.be en een voorschot te storten van 10 Euro te storten op het rekeningnummer : BE 41 3900 3753 4510 op naam van I. Werkhoven met de vermelding van je naam + soundhealingconcert.
De plaatsen zijn beperkt.  
Reserveer vandaag nog je plekje. (er zijn matrassen en dekens aanwezig in de zaal)

Warme hartsgroeten,
Isabelle Werkhoven
Bindu Soulcare Sint-Niklaas
www.bindusoulcare.be