Stress, angst en hopeloosheid horen nu tot het verleden !

9

Ben jij ook steeds vermoeid en uitgeput?

Word jij ook moe wakker en heb je geen doel om de dag te beginnen ?

9

Ga jij ook steeds over je grenzen en kan je geen neen zeggen ?

Wil jij ook steeds een ander tevreden stellen, zelfs als je hiervoor over je eigen persoonlijke grenzen moet gaan ?

9

Voel jij je ook vlug gekwetst als iemand je beschuldigd van iets ?

Als iemand kritiek geeft over je akties, voel jij je dan ook onmiddellijk persoonlijk aangevallen ?

En voel je dan ook vlug schuld en schaamte ?

Van moedeloosheid naar het leven van mijn dromen

Door relatieproblemen in je gezin of door aanhoudende druk op het werk en moeillijke collega’s ervaar je aanhoudend gepieker, angst en woede en dit brengt je naar een toestand van chronische stress.  Je krijgt heel veel om te verwerken en je geraakt overprikkeld.  De stress blijft toenemen en er volgt geen herstel en geen ontspanning.   Door een juiste stappenplan zal ik in kaart brengen wat jouw valkuilen zijn en je zelfsabotage en hoe je jezelf ondermijnt.  Dan gaan we stap voor stap de verschillende onderdelen van jouw leven in balans brengen : je fysieke gezondheid, je mentale evenwicht, je emotionele balans en tot slot ook je spirituele balans.

“Mijn missie is om je opnieuw het gevoel van eigenwaarde te geven. En deze invloed zal bepalen welke wegen je in je leven inslaat !”

Mijn holistische kijk geeft je overzicht van je eigen problematiek en ook je eigen oplossingen.

Ik ben van mening dat om eender welk probleem in je leven op te lossen, moet je kijken naar alle onderdelen van je leven.  Ik bekijk mezelf als een  holistische coach die jouw situatie bekijkt vanuit verschillende oogpunten.  Welk verdriet en welke negativiteit hou je al jaren vast in je gedachten en in je hart ?  Verdriet en pijn die aan je knaagt, die jou moe maakt en je ontkracht.  Door alles te bekijken en in vraag te stellen, kunnen we kijken waar er een onbalans of sabotage is en wat je kan doen om jezelf  terug in balans en harmonie te brengen,  zodat jouw levensenergie opnieuw kan stromen en je hart opnieuw kan stralen.  Hiervoor gebruik ik verschillende holistische methodes zoals, emotionele en mentale heling, meditatie en ayurveda.

Ik geef mezelf de toestemming om gelukkig te zijn !

Innerlijke rust

Ik kan opnieuw de verbinding maken met mijn innerlijke ruimte waar ik tot rust kom.

Liefde

Ik ervaar opnieuw zelfliefde en eigenwaarde, los van de meningen van anderen.  Ik bepaal mijn eigen waarde en vergelijk me niet meer met anderen.

Geluk

Geluk is een innerlijke toestand die ik zelf kan bepalen door de kwaliteit van mijn gedachten en gevoelens.  Ik verbind me met overvloed en ik heb goede wensen voor iedereen.  Dit bewustzijn geeft me constant geluk.

Ervaringen van mijn klanten

” Door een fysiek onherstelbaar probleem voelde ik mij onzeker, onstabiel, en verloren.   Door de coachings van Isabelle heb ik geleerd om op tijd mijn grenzen te stellen, zodat ik mijzelf niet in gevaar bracht.  Ik heb geleerd om neen te zeggen en mij daarbij niet schuldig te voelen.  Ik vond deze coachings heel waardevol en waarvoor dank Isabelle.  ” 

Christel De M., 55 j.

Een holistisch coachingtrajekt :

Na het vaststellen van jouw angsten, jouw pijn, jouw huidige uitdagingen en frustraties.  Kijken we ook naar jouw dromen, jouw verlangens alsook jouw doelen.  Dan starten we het transformatie-proces waarin zowel je mindset alsook je eigenwaarde aan bod komt.  Stap voor stap bekijken we alle facetten van je leven en mijn doel is om je tools aan te reiken om opnieuw balans te ervaren zowel in je geest, alsook ik je hart.  Om het verleden te helen en een positieve visie te creeëren voor de toekomst !

Wil jij weer vol energie door het leven ?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen !

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van emailcoaching ?

Je stuurt me een e-mail met daarin je vraag, je bezorgdheid of je verhaal.   Dan zal ik je begeleiden via emailverkeer om de juiste oplossingen te vinden voor jouw probleem.

Hoe gebeurt een coaching tijdens coronatijden ?

Bij coaching in de praktijk leven we volgende veiligheidsvoorschriften na:

  • We ontsmetten beiden onze handen bij de aanvang van de sessie.
  • We houden de hele tijd 1.5m afstand.
  • Voelt één van ons beide zich ziek of hebben we symptomen, dan kiezen we voor een online alternatief.
  • Betaling gebeurt bij voorkeur via overschrijving.
Hoeveel sessies zijn er nodig vooraleer ik resultaat heb ?

Dit is zeer afhankelijk van jouw problemen.  Maar ik opteer toch altijd een minimum van 2 sessies tot een maximum van  8 sessies om toch een zekere vooruitgang te ervaren.

Welke vormen van coaching bied je aan ?

Indien je dat verkiest, kan je bij mij ook nog steeds terecht voor coaching via videocall, telefonische coaching of coaching via e-mail.

Ook wandelcoaching is mogelijk, goed voor de mentale én lichamelijke gezondheid.

Laat me weten via welk kanaal ik je kan bereiken en we ontmoeten elkaar binnenkort.

Ervaringen van mijn klanten

” I was new in this country and needed to find my way on many levels.  When people didn’t appreciate my work, I was easily hurt because I took it personal.  Isabelle helped me to become stronger internally and to stay equal internally in praise and defamation.  Her coachings were a big support during the first year of my arrival in Belgium.  Thanks from the heart.  

Bhadresh N., 35 j.

Functie

” Ik was altijd heel verlegen en onzeker.  Had ook weinig zelfrespekt en liet mij vaak door mensen gebruiken.  Door de coachings van Isabelle leerde is opnieuw om in mijn kracht te gaan staan en om mijn eigenwaarde te zien en om minder afhankelijk te zijn van anderen voor mijn geluk.  Bedankt Isabelle voor alles. “

Martine W., 49 j.

Functie

Ik voel me opnieuw waardevol en kan kiezen voor geluk !

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen !